25 Mart 2012 Pazar

yazlık elbise...

Hazır güneş yüzünü göstermişken yazlık birşeyler dikmek istedim kendime ve bu iki renkli elbise çıktı ortaya. Kumaşın deseni kendiliğinden böyle, daha tezgahtayken nasıl dikeceğime karar vermiştim. Bu arada kalıpsız diktim, bu yüzden ufak bi hata oldu. Fakat kurtarmayı becerdim. Etek altınıda sık zigzag dikişle esnettim böyle kıvır kıvır duruyor ( bi adı varmı bilmiyorum, volan gibi işte)...  Yaptığım hatadan dolayı beli dikişli oldu zaten lastik takacaktım beline ama o dikiş görüntüsü içime sinmedi, giyerken kemerle kamufle edeceğim. Bakalım beğenecekmisiniz ?? Sevgiler :))

10 yorum:

  1. Çok güzel olmuş güle güle giyin..Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  2. Patronsuz nasıl dikilir hiç anlamam vallahi bravo :) Ben bir tanecik bluz dikmeye kalktım patronsuz, Derya Baykal'ın videosunu seyrede seyrede bıktım usandım gene de doğru düzgün dikememişim :)) Çok güzel olmuş , güzel günlerde giyin :)

    YanıtlaSil
  3. Güzel olmuş,ellerinize sağlık:)İyi günlerde giyinin.

    YanıtlaSil
  4. Hatanın ne olduğunu anlamadım bile. Çok hoş olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eline sağlık, gayet güzel olmuş, bende kalıpsız dikenlerdenim. İlk defa kalıp çalışması yaptım ve aynı kalıptan kabanlarımı diktim. Kalıpla dikim kolaymış denemeni tavsiye ediyorum. Sevgiler:)

      Sil
  5. Evet hiç belli bile değil aslında hazır giyime baktığınızda pek çok modeli bence yanlışlıkla çıkartıyorlar:) sizinkisi de size özel:)
    Hayırlı haftalar..

    YanıtlaSil
  6. İyi günlerde kullan,çok güzel olmuş.
    Emeğine sağlık.
    takibindeyim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. güzel yorumlarınıza çok teşekkür ederim. yanlışlık zaten dikmeden önce oldu biçerken o yüzden belli değil :D belinde beni rahatsız eden bir dikiş olmasına yol açtı. bende kemerle kullanmaya karar verdim. yoksa başka biyerinde herhangi bir hata yok. basit bluzlar hariç, kalıpsız ilk çalışmam diyebilirim. beğenilmesine sevindim doğrusu...

    YanıtlaSil
  8. Ben hicbir kusur goremiyorum canim valla. Ellerine saglik sen de manken gibisin.

    YanıtlaSil
  9. yoo hata gibi düşünme bence iki renkli elbise yapmak isteyenler de beline dikiş dikiyor ,buradan harika görünüyor ,güzel günlerde giy ...

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için çok önemli, vakit ayırdığınız için teşekkürler :))