5 Ağustos 2012 Pazar

romantik kurukafa, kot etek



Bu bluzun kumaşını pazarda gördüğümde tam benlik ne güzel çiçekli demiştim, eve geldim yıkadım, astım ne göreyim çiçekleri kurukafa şeklindeymiş... Allah'tan kendilerini severim hazır popüler de olmuş, hemen diktim ve giydim. Kalıbı burda ekim sayısından , aslında kolluydu ama ben kolsuz diktim. Kumaş çok ince, tülbent gibi pamuklu bir kumaş. Etekte siyah likralı kot kumaş, klasik normal bir etek kalıbı, sadece yanlardan 2 küçük yırtmaç açtım ve daha spor dursun diye dıştan cep taktım. Ceplerden birine de küçük bir yaprak kondurdum , nasıl olmuş ??

11 yorum:

  1. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş,iyi günlerde giyin.:)

    YanıtlaSil
  2. nasıl olmuş? çok güzel olmuş:)

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık canım hoş olmuşsun
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel ellerinize sağlık:)))

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar :) kumaşınızı çok sevdim ben bu sene biliyosunuz kuru kafa modası tavan yapmış durumda.kumaşıda öyle güzel bir modele uygulamışsınızki kendini daha çok göstermiş.Elinize sağlık güle güle giyin :)

    YanıtlaSil
  6. insanın kendi emeğiyle yaptığı kıyafeti giymesi harika bir şey :)ikisi de çok güzel olmuş ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  7. Selam, valla ikiside çok hoş olmuş. Çok beğendim. Ama burdadan diktiklerine model yazarsan sevinirim. Modelin kendisi ve dikilen çok farklı oluyor. Bazen modelde iyyy dedğin biri dikince harika oluveriyor.. Bende hevesediyorum falan. Sen yaz biz bakarız. Hakikaten çok güzel. Ben bu kumaşla birşey yapamazdım. Yaratıcıymışsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel yorumun için teşekkür ederim. hangi model diktiğimi bulup eklerim :)

      Sil
  8. çok güzel olmuş ,makinen de dikmiş ,keşke benim makinede dikse ,bol bol kot kumaşı alacagım güle güle kullan

    YanıtlaSil
  9. makinem öyle çok özellikli bi makine değil aslında ama kotta veya esnek kumaşta sorun yaşamıyorum. tabi bunu kot iğnesiyle dikiyorum. kot paçalarındaki en kalın zor dikişleri bile dikebiliyorum.

    YanıtlaSil

yorumlarınız benim için çok önemli, vakit ayırdığınız için teşekkürler :))